Amusement in de douche!

Het was in Augustus. Een goede vriend had me gevraagd mee te gaan met hem op reis samen met de rest van zijn familie. We waren in Bordeaux in Frankrijk. Wegens omstandigheden was alleen zijn oudste zus en zijn moeder mee. Ook zijn zus had twee vriendinnen mee genomen.

We hadden een zeer afwisselende vakantie; een dagje aan het zwembad, een beetje cultuur. En toen we aan het zwembad zaten was me opgevallen dat zijn zus echt wel een mooie vrouw was. Ze heeft een beetje een air over zich maar daar had ze ook wel wat redens toe. En haar karakter maakt me ook niet veel uit want ik vond ze gewoon mooi om naar te kijken.

Ze had mooi borsten. Dat kon ik zien door haar bikini-topje. Ze had een beetje meer dan handje-vol. Ik merkte dat ze steeds haar bandjes naar beneden deed en haar topje zeer smal maakte, zodat zoveel mogelijk zou bruinen. Ik denk dat ze het liefst monokini had liggen zonnen, net zoals de moeder, maar ik denk dat mijn aanwezigheid haar tegenhield. Nu was ik niet de subtielste in het kijken en had ze dus wel door dat ik haar zeer aantrekkelijk vond. En dat heeft me nu juist geluk gebracht.

Ik was na een avondje cultuur aan het douchen. We verbleven in een oud kasteeltje dus was het nog een vrij oude douche met een gewoon schuifgordijn. De vrouwen hadden een kamer apart net zoals de jongens en middenin bevond zich de badkamer. Altijd als we de badkamer binnen kwamen, luisterden we of er iemand onder de douche stond en zo ja vroegen we of we binnen mochten.

Ook nu gebeurde dat op dezelfde manier en ik zei haar dat ze binnen mocht komen. (Het gordijn was niet doorzichtig. ) Ze stond even voor de spiegel en door goed te luisteren probeerde ik haar te volgen. Plots verraste ze me toch en ze trok het douchegordijn weg. Ik stond daar volledig naakt en wist niet echt wat te doen, terwijl ze me volledig opnam met haar mooie ogen. Ze zei dat ze het maar normaal vond dat zij mij naakt mocht zien omdat ik haar de hele tijd zat aan te staren. Ik vond dat ergens niet onterecht maar bleef het wel oncomfortabel vinden. Ik was echter ook wat opgewonden dat zo een mooie vrouw mij aan het aanstaren was en ik kreeg een spontane erectie.

Ze keek geïnteresseerd hoe mijn penis recht kwam. Hij stond nu al half-recht. Ze voelde zich duidelijk ontspannen een deed haar bikini uit. Ik zag haar mooie borsten uit die bikini floepen. Zo een beetje vallen door hun grote. Diep vielen ze niet want ze had echt wel een mooi, jong, aantrekkelijk lichaam. Nu kreeg ik de hardste stijve die ik ook gehad heb. (Ik was op dat moment nog een maagd. ) Ze deed nu ook haar broekje uit en ik kon zien dat het al een beetje was nat geworden.

Ze stapte bij me in de douche en gaf me een sensuele kus. Met mijn penis raakte ik haar buik. Ik wist dat ze een vriendje had en ik wou niet de persoon zijn die daar tussen kwam. Dus toen ze me een tweede keer wou kussen ging ik met mijn hoofd een beetje achteruit. Ze vroeg wat er scheelde en ik vertelde dat ik niet de persoon wou zijn waarmee ze haar vriendje zou bedriegen. Toen begon ze te wenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Overspel, Lust en Wraak
Next post Waar kan ik gay poppers kopen?