Overspel, Lust en Wraak

Ik was 20 jaar toen ik trouwde met J. En 26 jaar toen we uit elkaar gingen. In het begin hadden we een goede relatie, maar daar kwam snel verandering in toen we verhuisden en hij de stripclub moest overnemen van zijn broer, die op sterven lag. Toen ik dit te horen kreeg was ik natuurlijk niet bepaald blij! Ik slikte het en het leven ging door. Toen zijn broer maanden later stierf erfde hij de club.

Toen ik op een avond lipgloss op zijn overhemd zag zitten(ik had alleen lippenstift) werd ik enorm boos!! Toen ik hem hiermee confronteerde sloeg hij het weg en werd die boos, omdat ik hem niet vertrouwde. We hebben enorme ruzie gehad. Ik was 25 jaar toen, we hadden een dochter van 3 en mijn studie duurde nog een jaar. Ik besloot te blijven en wat ik toen heb gedaan was erg laag van mij, maar die tijd maakte mij dat niet uit. Ik was verblind door haat en verdriet!

Een vriendin van mij( die J niet kende) ging solliciteren bij zijn club als barvrouw. Ze kreeg de baan en ze maakte foto’s voor mij van wat hij allemaal deed. Ik kan je wel vertellen dat het niet leuk is om te zien. Maar dat wist je waarschijnlijk al!! Hierdoor zou ik makkelijker de voogdij kunnen krijgen.

Toen begon mijn wraakacties! Er was een feestje bij mijn tante. Wat inhoud: veel mannen, veel drank, veel gedans en gezelligheid. Hier ontmoeten ik G. We raakte aan de praat toen we op het balkon een sigaret aan het roken waren. Ik was toen al lekker aangeschoten. We hadden het over allerlei dingen, over mijn man en de situatie en over dat hij net in Nederland was, ook al was zijn Nederland verdomd goed! Met 7 mensen(‘de jongeren onder elkaar’) sloegen we 5 flessen Grantz naar achter. We zaten met ze alle op het portiek, midden in de nacht, om wat anders te roken.

Toen G smsde of ik op de 2de etage wou komen deed ik dat. Hij zat daar en vroeg of hij mij mocht kussen, zei ik misschien later. Op dat moment stond ik op en hij volgde. Ik keek hem aan en zoende um vol. Hij zoende terug en daar stonden we even. Hij kom goed zoenen en ik kreeg het er warm van…

Uiteindelijk hebben nog even boven gezetten, maar op het moment dat ik en een vriendin(die ik had meegenomen) naar beneden gingen, volgde de rest. Ik zat op zijn schoot, gezellig te kletsen en te zoenen tussendooor. Toen me tante iedereen naar boven stuurde en ons zag zitten, glimlachte ze en liep naar boven, dus wij bleven zitten. Deze keer zoende we heftig ik deed ze jas over ze schouders naar beneden en voelde nu eindelijk hoe gespierd die was. Hij tilde me op en zette me op een tree. Hij ging voor me zitten en deed me benen wijd. Ik had een jurkje aan de hij hoefde alleen maar me string opzei te schuiven. Hij speelde eerst met me clit. Ik genoot er enorm van. Daarna likte hij me. Ik pakte ze haar goed vast en kreunde. Me lichaam tintelde helemaal van de spanning. Toen hij opstond maakte ik zijn broek los en pijpte hem. Hij kreunde en pakte me haar stevig vast. Toen ik de deur beneden open hoorde gaan rende we naar boven. De rest stond nog voor de deur. Toen ik binnenkwam gingen de meeste mensen weg. We waren nu nog met ze 5e en natuurlijk me tante die al lang te slapen. Toen ik en me vrienden aan het roken waren, was de rest binnen. G riep me en zei kom we gaan naar boven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Zij deed mijn haar en ik deed haar
Next post Amusement in de douche!